skip to Main Content

Începând cu Office 2010, Microsoft ne oferă un conector ce ne permite să aducem reţelele de socializare mai aproape.
Instalând acest conector, vom avea în Outlook diverse reţele de socializare, dar şi de business.
În plus, avem posibilitatea de a instala aceşti conectori şi pentru versiunile anterioare de MS Office, instalând prima oară acest conector: Microsoft Outlook Social Connector.

Conectorii disponibili pentru Outlook sunt:
– Facebook;
– Windows Live,
– LinkedIn;
– MySpace;
– Viadeo.

Cum procedăm ?
– închidem MS Outlook;
– accesăm pagina Outlook Social Connector Partner Listing şi descărcăm conectorul dorit;
– deschidem Outlook;
– se va deschide în mod automat un nou meniu care ne permite să configurăm conectorii instalaţi: adresă de E-mail şi parolă.
– dacă mai vrem să realizăm şi alte setări, putem accesa People Pane – Account Settings din tab-ul View, pentru Outlook 2010, sau Social Network Account Settings din meniul Tools, pentru Office 2003 şi 2007.

Acum, accesăm Inbox-ul sau oricare alt dosar, deschidem un mesaj existent, iar în partea de jos o să fie afişat People Pane.

Aici putem observa pe ce reţele de socializare/business este adăugată această persoană, activitatea acestuia, mesajele trimise şi primite, statusurile de pe reţelele de socializare/business, feed-uri, etc.

Legat de partea de mail-uri, este vorba de mesajele trimise de mine acestei persoane şi invers. Este de fapt un Advanced Find cu anumite criterii.

Mai departe, vă doresc socializare plăcută 😀 !

(Visited 6 times, 1 visits today)

Cosmin Tătaru

Pasionat de blogging și tehnologie încă din 2009, Cosmin este aici să vă ajute să vă creșteți vânzările și productivitatea punând tehnologia la treabă pentru dumneavoastră.

Suport-Clienti
Mergeți sus