skip to Main Content

 ITCamp Logo

Cluj, 23 mai 2013 – CodeCamp și ITSpark organizează cea de a treia ediție a Conferintei IT Camp în perioada 23-24 mai 2013 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferința vizează profesioniștii implicați în implementări ale tehnologiilor Microsoft și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

Aşa începe comunicatul de presă ce promovează un nou eveniment marca CodeCamp şi ITSpark.
De data aceasta, organizatorii s-au întrecut pe ei înşişi în materie de speakeri şi nu numai.

Nu voi intra în prea multe detalii, dar aveţi mai jos toate informaţiile necesare pentru a vă face o idee despre ce vă aşteaptă, şi desigur, pentru a vă înscrie la eveniment.

Pagina oficială a evenimentului este aici http://itcamp.ro/

Aici aveţi comunicatul de presă:  Comunicat de presa IT Camp 2013

Aici aveţi anunţul în Engleză: ITCamp 2013, iar aici aveţi acelaşi anunţ (în Română), dar prezentat sub o altă formă, mai personală, mai motivantă: Despre dezvoltarea personala a unui profesionist IT. ITCamp 2013

==================================================================================

CodeCamp.ro este comunitatea dezvoltatorilor pasionați de software din Romania. Fiind unul din locurile de întâlniri virtuale ale specialiștilor în .NET din România, CodeCamp.ro ajută dezvoltatorii pe aceste tehnologii să învețe și să rămână la curent cu noutățile platformei.

ITSpark.ro este o comunitate tehnică, utilă celor implicați în zona IT-Pro entry și mid-level – studenți sau începatori în domeniul IT, personal tehnic și non-tehnic din segmentul IMM/ONG și end-users – care fie sunt la început, fie vor să învețe mai multe despre acest domeniu.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Cosmin Tătaru

Pasionat de blogging și tehnologie încă din 2009, Cosmin este aici să vă ajute să vă creșteți vânzările și productivitatea punând tehnologia la treabă pentru dumneavoastră.

Suport-Clienti
Mergeți sus