skip to Main Content

[IT Event] - Career Leader - Oportunităţi de carieră în IT

Eşti pasionat de tehnologie şi îţi doreşti să lucrezi alături de profesionişti în domeniu? Avem veşti bune pentru tine: au început înscrierile la a doua ediţie Career Leader!

 Aşa sună anunţul celo de la akcees.ro, care în curând vor lansa un nou eveniment.
Aşadar, dacă profilul vostru se încadrează aici, atunci sunteţi aşteptaţi la acest eveniment.

 

La Career Leader vei afla mai multe despre oportunitatile de cariera in domeniu, vei participa la un training de specialitate si vei rezolva un studiu de caz, iar la final te poti numara printre castigatorii stagiilor de practica si premiilor oferite.

Si la cea de a doua editie am pregatit pentru tine sesiuni de training oferite de profesionisti in domeniu, workshop-uri interactive, studii de caz si stagii de practica. In plus, specialisti Microsoft Romania vor lucra alaturi de tine pe toata durata zilei.

Te asteptam alaturi de noi miercuri, 24 octombrie la Casa RAF (Sediul Fundaţiei Româno-Americane, Str. Gina Patrichi nr. 6)! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de aplicatie disponibil online la http://akcees.ro/career . Aplicatiile sunt deschise pana duminica, 14 octombrie, iar rezultatele selectiei vor fi comunicate marti, 16 octombrie.

Mai multe informaţii despre proiect se găsesc aici: Career leader

[IT Event] - Career Leader - Oportunităţi de carieră în IT

(Visited 8 times, 1 visits today)

Cosmin Tătaru

Pasionat de blogging și tehnologie încă din 2009, Cosmin este aici să vă ajute să vă creșteți vânzările și productivitatea punând tehnologia la treabă pentru dumneavoastră.

Suport-Clienti
Mergeți sus