skip to Main Content

Istoricul nu este altceva decât o funcţie backup.
El păstrează copii ale documentului pe care îl editaţi.

În mod implicit, Istoricul nu este activat.
Pentru a activa această opţiune, se va executa un click pe oricare dintre documentele partajate, pentru a se activa tab-ul Instrumente Bibliotecă, din ribbon.

În tab-ul Bibliotecă, grupul de comenzi Setări, vom executa un click pe comanda Setări Bibliotecă.

În noul meniu, vom executa un click pe link-ul Setări versiune.

Ceea ce ne interesează este opţiunea Istoric de versiuni pentru document.
Aici găsim 3 opţiuni:
– Nicio versiune: dezactivează istoricul;
– Creare versiuni majore: orice versiune a documentului va fi considerată finală, imediat după salvare;
– Creare versiuni majore şi minore (ciorne): după orice salvare se va crea o versiune minoră şi va fi salvată ca ciornă.
După ce se decide care este versiunea finală, documentul va fi aprobat şi publicat.

V-am pregătit un material video, pentru exemplul de mai sus: Istoric Versiuni – cum activez istoricul ?

(Visited 4 times, 1 visits today)

Cosmin Tătaru

Pasionat de blogging și tehnologie încă din 2009, Cosmin este aici să vă ajute să vă creșteți vânzările și productivitatea punând tehnologia la treabă pentru dumneavoastră.

Suport-Clienti
Mergeți sus